When I'm out from under



I don't wanna dream about, all the things that never were


Jobba jobba joooobba

Igår var det jobb och idag är det också jobb. Arbetade med två sköna tjejer igår, så det var skoj. Det är Nawal och Mikaela. Även ifall tiden går fort på helgerna/nätterna så är det ändå skoj att arbeta med roligt folk.
När jag åkte hem så mötte jag en sjukt trevlig kille. Satt och snackade hela tiden när vi väntade på bussen på Gullmars. Ibland blir man så glad när det finns trevligt folk, som kan prata och inte bara behöver sitta bredvid helt tyst. Pratade även hela bussresan och det var riktigt skoj. Sen på vägen hem mellan Huddinge och Vistaberg så såg jag att många hade (antagligen) varit ute och gjort bus eller godis. För många bilar var inlindade i toalettpapper så det var lite roligt.

Har även fått ett samtal idag får en kvinna som vill att någon ska ta hand om hennes chihuahua hane. Så jag messade henne och idag ringde hon och verkade mycket intresserad. Så det hade varit riktigt roligt för mig eftersom jag älskar hundar som alla vet. Sen är det ju ett plus att han är så liten för då är det lättare att handskas med om man tänker på temperamentet.

Nej nu ska jag packa det sista, för jag hinner knappt packa imorgon eftersom jag fick en tid av Guven att arbeta 19-01. Så får packa en halvtimme nu sen in till donken.. Får se om vi möter på massa onyktra ungdomar, ANTAGLIGEN kan jag ju säga. Mikaela ska också arbeta idag, samma tid så det blir trevligt.

Ha en underbar och skojig sista kväll i oktober..

My everything


I miss miss miss miss you!!!


A drop in the ocean

Vaknade lite tidigare än vad jag trodde jag skulle göra. När jag kom ner till köket så såg jag att kl var tolv men senare kom jag på att den är en timme framåt. Så det var ännu mer otippat att jag skulle gå upp halv elva.
Har precis lagt in en tvätt till, tvättade svart innan och sen handtvättade jag min klänning. Måste ju ha lite rena kläder nu när jag ska ner till Malmö och hälsa på. Jobbade ju i natt mellan 21-03, eller jag fick sluta tidigare men det var inte så positivt för min del. Har ju absolut ingen koll på hur nattbussarna går och när de går. Såg att 94an mot Gullmarsplan gick 02.57 så den tog jag, skulle egentligen tagit den 03.27 om jag slutat kl 03.00. Kom till slut till Gullmars och där ser jag att bussen inte går förän 03.56 och då var kl 03.15. Så nej jag bestämde mig för att ta en taxi, för inte tänkte jag stå där och vänta. Taxichauffören var grymt snäll så han stoppade taxametern på 200. Så jag kom hem en timme tidigare vilket var underbart skönt.
Jobbar i natt också, men då mellan 23-04. Får se om det kommer vara mycket att göra, antagligen för det var det igår. Lite roligt för det blev slagsmål på donken och då var det en tjej som slog en kille, pga massa tjaffs. Hon hade lagt i en femma till toaletten men toaletten öppnades inte. Så då gick hon och klagade och hennes vän var grymt otrevlig mot Nico, han skrek massa skit. Så då blev andra upprörda för att han var så otrevlig mot Nico och då blev tjejen grymt lack på en kille så hon smällde till honom lite. Haha, undrar om hon har lite ångest idag för hon var en aning full.
Nej nu ska jag inte skriva mer så det blir tråkigt.


Replay



What can I say



Kan min röst komma tillbaka? Har varit borta nu några dagar och vägrar komma tillbaka.
 Ska ju jobba nu ons, tors, fre och lör natt så den lär ju inte bli bättre.
Bio nu med barnen


I'm gonna blame it on you

Sov i Johanneshov i natt, blev inte så mycket sömn pga min dumma hosta. Träffade min jobbcoach kl 11, blir alltid lika peppad när jag träffar henne. Åkte sedan in och träffade Amanda i stan, det blev lite sushi och kollade på kläder.
Nu är jag hemma i Huddinge, har precis ätit pumpasoppa, riktigt gott. Nu är jag riktigt trött.
Jag ska kränga mina tabletter så min rethosta försvinner.
Imorgonkväll är det jobb. Har inte så mycket mer att berätta, kanske har något roligt imorgon.
Godnatt!!!

SHOES

Dålig uppdatering i helgen. I fredags blev det att jobba till 04. Jobbade ju sen på lördagen också 11-17. Sen var jag ju ledig på lördagkväll så då passade jag på att gå ut. Gick ut med Ellen, träffade även Johnny och co. Sov halva söndagen, sen jobb 19-01. Idag har jag varit med barnen hela dagen och det har varit dunder mysigt. De var lite väl tysta i morse så jag sov lite för länge än vad jag skulle, sen blev allt kaos. De hade tydligen inte ätit frukost, inte jag heller och vi ville inte vara hemma längre så vi åt frukost på donken.. nyttigt och bra? Nej men snabbt.
Vi var idag på Andy's lekland sen köpte jag(och mamma) klänningar till barnen och sen köpte jag ett par skor. Men vet inte om jag ska lämna tillbaka, vad tycker ni?
Nu ska jag hem till Ellen och Amanda för att pigga upp Amanda. Imorgon blir det jobbcoach..


AVIS

Är riktigt avis på de som ska till Slagt och kolla Guetta.. Hade också velat vara i Malmö och festa ikväll men vissa ska vara duktiga och jobba, som vanligt. Men det ska bli roligt. Det enda som är jobbigt är att jag kommer få sova i fyra timmar och sen till Nacka för att jobba där, men man får ju tänka på pengarna. Sov hos Ellen och Amanda i natt, mysigt=) Gick upp vid halv tolv och åt frulle med Manda för Ellen jobbade ju. Sen åkte vi in till stan och sen till Ellens café. Har även kollat på två Gossip girl avsnitt, I love it.
Får se om det blir utgång för mig imorgon, ska iallafall packa med lite saker ifall jag skulle vara pigg på det. För jag ska sova hos A och E i natt igen så jag kan få sova lite längre än om jag sovit i Huddinge. Sen åker jag hit igen efter att jag jobbat klart och då hoppas jag på att de gör mig taggad.
Annars har det väl inte hänt så mycket, har sökt lite mer jobb men vi får se hur det blir med det. Vill ju egentligen ha heltid så att det blir lite mer pengar.
Aja vi får väl se vad Mcdonalds bjuder på i natt, man vet ju aldrig vad för människor som kommer in men jag hoppas på trevligt folk.
Och alla ni som ska till Guetta, skrik lite för mig med.
PUSSHAJ


22 oktober.

Nu ska jag ner till Huddinge centrum för att storhandla på Apoteket, haha. Nej usch mår inte alls okej, eller jag mår iallafall bättre än igår. Man känner sig alltid friskare när man duschat och så.
Tjohej

I miss you

Är sjuk idag och det är jobbigt. Har ont i kroppen, knappt någon röst och ont i halsen. Jobbade ju till 6 i morse och det gick jättebra. Jag trivs grymt bra men skulle bara vilja ha fler och bättre tider. Jobbar nästa gång på fredag natt 00-04 sen så fick jag bytat tid på lördagen så börjar 11 i Nacka till 17. Känns lite jobbigt eftersom det är knappt någon sömn men så länge jag är frisk så ska det lösa sig. Sen jobbar jag 19-01 på söndag så kanske kan partaja på lördag, får se hur jag mår.
Skulle mest av allt vilja ha min älskling här så jag kan få mysa med honom, min lilla bebis. Men det är inte långt kvar tills jag kommer hem igen och kan träffa honom. Men sen är det värsta att åka ifrån honom igen.
Nu ska jag snart sova igen, om jag kan. Sov ju till 18 idag eftersom jag jobbade länge, man blir ju helt död. Men det blir bättre sen.
Godnatt


I love you.


Ellos

Nu ska jag snart nanna. Sover alldeles för länge om dagarna, ställer ju om tiden helt. Har beställt kläder från Ellos idag.. Bara lite grann mamma(om du nu läser detta). Hittade en sjukt fin röd nyårsklänning, den kommer du älska mamma. Även en snygg kappa för 350 kr, halva priset. Fick ju även 200 kr i rabatt av Ellos på min födelsedag så ska även få ett smink kit av dem.
Nu längtar jag jättemycket till Malmö, alla har varit extra kärleksfulla mot mig nu den senaste tiden hemifrån. De har väl förstått att de inte kan leva utan mig, haha nej skoja men iallafall att de saknar mig. Jag saknar er med!
Amy var på djursjukhuset idag, inte kul. Hon kräks jätteofta och har alltid gjort men nu såg det mer rött ut så mamma blev rädd för att det skulle vara något så vi får väl se. Men hade velat ha Amy här nu så jag kan krama henne.
Annars har det inte hänt så mycket, ska ju jobba imorgon 21-06. Även lämna barnen kl 8 men jag går och nanna efter det igen, haha.
Godnatt sötnosar.

Jobb

De ringde från Donken igår så fick komma in lite tidigare. Riktigt mycket att göra igår, men alltid lika skoj. Kände mig extra duktig för jag fick hjälpa den andra nya tjejen, så kändes bra att jag lärt mig mycket. Men jag hoppas det gick bra för henne, vet att kunder kan vara lite elaka ibland.
Jag stannade lite längre för att det var så mycket folk efter fyra. Det roliga är att när jag ska stänga kassan så kommer Kicken och Magdalena Graaf. Då säger jag "Jag har stängt kassan här", de bara "Nej snälla, bara för oss", jag bara "Okejdå". Haha kändes lite kul. Men så snygg Magdalena Graaf är. De ville ha fyllekäk och allt skulle vara med extra mycket fett, haha. Det var riktigt skoj när Kicken sa det.
Efter det så fick jag sluta. Jag serverade även Thomas Järvheden, coolt!
Fick gå runt lite på Fridhemsplan igår för att bussen gick inte och jag skulle ta tunnelbana till T-centralen sen pendeln till Huddinge. När jag sitter på blåa linjen mot Kungsträdgården så ropar de ut att den enbart går till Rådhuset så det var snabbt av för att gå till gröna linjen. När jag väl är på T-centralen så har jag två min på mig att gå till pendeln så fick springa snabbt som in i. Precis när jag kommer upp på plattformen så stängs dörrarna. Normalt hade personen som körde tåget inte brytt sig utan kört iväg, men riktigt snäll var hon och öpppnade dörrarna igen. Så jag var hemma ungefär kvart i sex och det värsta är att jag är riktigt pigg då. Men nej då ska man sova, så nu har jag sovit halva dagen och det är lite tråkigt men vad ska man göra.
Nu sitter jag och väntar på att kl ska bli sju så jag kan kolla Gossip Girl.
Ciao


Saknar Loviie

Igårkväll följde jag med Amanda och Ellen till Johnny. Var riktigt trött så åkte hem vid halv elva. När jag kom hem fick jag reda på att Lina(en vän till Minna) hade varit hemma och varit uppe på ovanvåningen när hon hört att någon öppnat ytterdörren. Då hade hon sprungit ner och där var ingen men dörren var öppen. Lite läskigt, så nu ska jag alltid låsa. Inte så roligt att sitta hemma själv och vara rädd. Ska försöka prata i telefon också varje gång jag går hem själv, kan ju ringa till Knappen. De som sitter och pratar med folk under nätterna som går själv. De har direkt koll på vart man är och ifall något händer så skickar de polis dit. Mycket smart tänkt, men man vet ju inte vad man ska prata om. Man kan nog bara ringa och säga "Hej jag vill att du ska ha koll på vart jag är".
Nej nu ska jag lägga mig i soffan och ta det lugnt, börjar ju jobba kl 23 ikväll så får nog ställa klockan så jag inte somnar.
Ha en bra fredagkväll, tänk på mig när ni är ute och partajar.

Spinning


Dags att köra spinning, är riktigt taggad!!


H&M


Denna fina vill jag ha från H&M!!


Som jag hade dig förut.

Blev mys i stan med Amanda och Ellen idag, försökte göra något som inte kosta pengar men det gick ju mindre bra.
Kom hem sen till Huddinge och åt, sen drog jag och Minna till Stuvsta för att sola. Det var riktigt härligt och jag ska försöka göra det någon gång varje vecka, för man ser ju mycket fräschare ut trots att jag inte blir så brun. Imorgon blir det träning kl 12 med spinning, sen efter det kör jag B.A.R, ben mage och rumpa..
Har iallafall bokat resa ner till Malmö idag, för jag fick mitt schema för november. Jobbar inte så mycket men lite bättre tider iallafall. Synd bara att mamma ska upp till Stockholm den helgen jag ska ner men vi ses ju lite iallafall. Skönt att bo ensam också och att ta hand om sig själv.
Annars har jag precis kollat på Greys, som jag älskar!!
Nu blir det väl snart sängen, får väl se vad matchen blir
Godnatt




14 oktober

Har mitt gamla mobilnr igen, skönt! Sov riktigt länge idag, igen.. Förstår inte hur jag kan vara så trött. Ska snart ta mig in till Stan för att träffa Amanda.
Igår gjorde jag inte så mycket, tog det lugnt och tvättade.
Hörs sen.

Bilder från min helgen.










Cookie-helg(betyder mycket sushi)

Sitter nu och kollar Vänner på kanal 5. Har varit dålig på att skriva i bloggen, troligtvis för att Karin varit här uppe i Stockholm.. Jag tänkte köra en liten snabb uppdatering här så får jag lägga in bilder imorgon.
Torsdag: MIN FÖDELSEDAG. Nicho + familj kom in och sjöng för mig på morgonen. Fick en sjukt fin vit klocka + 500 kr. Blev jätteglad.
Många ringde under hela dagen och skickade sms. Fick 1000 kr av pappa och 500 av farmor, så måste ringa farmor och tacka. Hämtade Karin inne på centralen, hennes tåg var försenat så satt och väntade i 40 min. Mötte senare Emelie, av henne fick jag 500 kr i presentkort på Systemet, alltid bra!
Vi gick lite i stan för att handla kläder inför kvällen och vi hittade lite grann. Jag och Karin gick till Systemet, kändes riktigt bra och jag fick ett grattis (som jag ville, höhö). Hem sen för att äta och då kom även Emelie så det blev god middag och efterrätt med tårta, mumma! Sen satt jag, E och K här och förfestade.
Sen blev det Söderhof(där Texas, Jossan, Amanda och Ellen m.m. kom sen), sen Studio 54.
Fredag: Trött och seg men in till stan, shoppade lite och åt sushi(som vanligt). Sen blev det snabbt hem och byta om sen in till stan igen för att få min present. Vi gick på musikal och såg Hairspray. Riktigt bra och riktigt bra artister. Sen åkte vi till Medusa efter det och hade det härligt. Åkte sen till Laroy för att träffa Marcus.. Karin tjatade lite om att gå till något annat som hade öppet längre och bajs att vi inte gjorde det för min mobil blev stulen. Jäkla idioter det finns. Tog max 10 min för den att försvinna. Skickade ett sms till Marcus, la sedan ner den i väskan, gick ut för att ta lite luft.. vips då var den borta. Sånt blir jag så arg över, köp egna mobiltelefoner men nej. Världens bästa mobil också och alla kontakter. Så jag fick sitta halva natten för att spärra och polisanmäla. Som tur var så kan man ju både spärra simkort och mobil, så de kan inte använda min mobil, lite skrattretande faktiskt!!
Lördag: Trött, men kämpade mig upp för att åka in och äta sushi(igen). Ringde if för att anmäla stölden och det gick hur smidigt som helst. Tjejen jag pratade med beräknade att mobilen skulle kosta 4300 och då får jag betala 1500 i självrisk så jag får 2800. Och det gick hur smidigt som helst.
Det blev till slut kväll och jag skulle jobba första gången på donken mellan kl 22-04. Allt kändes riktigt bra och alla var dunder trevliga, hade verkligen riktigt kul under passet. Många fyllon som kom in och var trevlig men även en riktigt otrevlig som till slut blev tillsagd av Nico och det kändes skönt för han skrek ut saker som han och jag tydligen skulle gjort(aldrig sett människan förr men det kändes lite äckligt eftersom första dagen på jobb).
Söndag: Trött igen? Haha, åkte in till stan och köpte mig en ny mobil, har ett tillfälligtnummer 0730970154(väntar på mitt nya simkort).
Karin shoppade lite och jag gjorde inte så mycket. Mys med mat och film på kvällen.
Måndag: Idag var vi i stan kl 10.00. Karin skulle få en personal shopper, riktigt skoj var det och det var mycket plagg som Karin gillade(detta var då på Åhléns). Men det blev många bra och snygga plagg.
Följde Karin till centralen sen åkte jag hem till Huddinge och somnade i soffan. Åkte sedan till centrum och handlade riskakor, mumma!! Handlade även lite ansiktskrämer.
Imorgon ska jag lämna busungarna på dagis/förskola. Ska även tvätta.

Vill även berätta att polisen i Stockholm är grymt trevliga, även personalen på Laroy. När jag berättade om min stulna mobil på Laroy så hjälpte de verkligen mig så gott de kunde och även ifall det var mycket att göra så var de riktigt trevliga. Polisen tog även tag i det direkt, istället som i Malmö där de är lite sega och halvt otrevliga. Säkert inte alla men de jag upplevt så jag tackar dem för hjälpen.



                                Jag och busungen Elicia


SÅ ARG!!

Orkar inte skriva massa grejer nu utan gör det en annan dag när jag är glad.
Min mobil blev stulen igår på Laroy och jag har lust att skjuta alla, nästan men fan.
Alla kontakter så jäkla jobbigt.

45 min

Min födelsedag om mindre än en timme, hur kul är inte det? Förutom att jag ska jobba natt både fredag och lördag så kan det ju inte bli bättre just nu.
Hämtar Karin kl 11.40 imorgon och det ska bli helt underbart att träffa henne. Synd att jag ska jobba men måste verkligen fixa det.
Nu ska jag nanna i Smillas säng, kan ju inte vara vaken när klockan slår över till tolv, hihi.
Nattinatti

Storm?

Allt gick bra på introduktionsutbildningen, får schemat imorgon så jag är mycket nyfiken.
Annars blev det lite tv nu ikväll men ska hoppa i säng nu och sova gott.
Lilla Ellen kommer imorgon så det ska bli riktigt kul att träffa henne. Tänkte även köra ett träningspass imorgon.
Godnatt
Förresten, världens storm ute och det gillar inte jag.

Lovis

Underbart väder idag! Solen sken och det var inte alls lika kallt som de andra dagar, hur skönt som helst. Jag och Emelie träffades vid Medborgarplatsen och gick till Waynes coffee. Åt en god bagel med laxröra, mumma. Sen efter det blev det en Chai latte. Träffade sedan Minna som också var sugen på att käka, så då gick vi någon annanstans och höll henne sällskap.
Nu sitter jag bara och väntar på att klockan ska bli halv sju så jag kan åka till donken.
Efter det blir det packning och städning, flyttar ju snart hem till min bror.
Hoppas på att jag ska få schema idag så jag kan boka resa till Malmö. Kommer iallafall ner om två veckor, men vet ej hur länge jag stannar, så det hoppas jag kunna bestämma idag.
Ha en underbar kväll.


Saknar min älskling!!


Tomorrow I'll miss you

Varför ska man köra detta "spelet"? Vill man höra av sig så ska man göra det, annars ångrar man kanske sig sen vilket fall som helst. Alla kör det här, men jag orkar inte göra det längre, även ifall det är det man behöver för att kunna fortsätta.
Men jag tycker det är onödigt, för man blir bara mer osäker under tiden. Egentligen ska man bara direkt säga att såhär ligger det till, detta vill jag och jag fungerar så här. Men det kommer väl aldrig kunna vara så enkelt.


Nu ska jag in till Söder och träffa Emelie, vi tänkte ta något och käka. Vi kommer väl även sitta och prata massa skit som vanligt, men det tycker vi om så varför inte.
På torsdag ska jag vara lyckligast!!


Ibland är det underbart att tänka tillbaka!

Inget roligt på tv, jättetråkigt men har iallafall pratat med favvis Niclas.
Kollade sen igenom gamla foto på pixbox, som jag la upp under 2007 tror jag det var. Gud vad jag saknar gamla tider, allt var så roligt. Kommer säkert tänka som om denna tiden också men det är inte samma sak för då bodde man i Vellinge och hängde alltid där. Många man även kommit ifrån, vilket är tråkigt men man växer väl ifrån varandra efter ett tag.
Jag och Niclas kommer nog inte göra det, hoppas verkligen. Har umgåtts sen vi gick i sexan tror jag det var. Hade en liten break ett tag men hittade tillbaka till varandra. Klart vi har ofta våra fighter men blir alltid sams dagen efter. Snackade lite precis om att han skulle komma upp och hälsa på eftersom han bara varit här en gång så vi får väl hoppas att vi snackar vidare om saken för det hade varit så roligt!! Annars kommer jag ju ner den 23 - 25 oktober, men det blir så kort tid så man hinner inte träffa alla som man vill träffa. Hoppas att folk vill komma upp sen när man väl fixat lägenhet.
Får se om jag lägger upp bilderna på Facebook, roligt om alla andra också får se fotona!!
Nu blir det snart sängen. Godnatt.

Better luck next time

Är just nu "hemma" i Johanneshov, egentligen inte mitt hem men tillfälligt tills på torsdag.
Har precis kollat på Hollywoodfruar, vilket alltid är lika roligt. De är ju lite halvt blåsta men vad ska man göra, roligt program iallafall. Idag blev det chokladbollar med Smilla och hennes vän Victor. Sen blev det en god grönsaksgryta.
Imorgon blir det ju min första jobbdag, eller kommer nog inte att jobba utan mer gå igenom olika saker. Börjar inte förän kl 19.00 så har jag lite tid innan att hitta på saker. Ska träna kl 12 med E ifall hon hinner, annars kör jag passet själv. Då blir det Core. Sen ska jag hem till Nicho och co för att träffa Minnas syster Hanna, hennes pojkvän och deras lilla bebis Isabella.
Annars blir det bara myspys på kvällen. Nu ska jag se om det är något skojigt på tv.
Har förresten kollat på lite lägenheter, både köpes, hyres och andra hand. Hittade ett "rum" i en stor villa med egen ingång i Nacka. Än så länge bor där ingen i de andra två rummen så vi får se om han hör av sig. Annars kanske man kan dra ihop två till som man känner så kan alla bo där. Hör av er om ni är sugna, för det hade ju varit perfekt istället för att bo med någon man inte känner.
Ha det perfekt,


3 dagar kvar

Kära Ellen ringde precis och väckte mig, så nu blev jag pigg. Kände att jag var tvungen att skriva här lite eftersom jag varken skrev i lördags eller söndags.
I Lördags så åkte vi till någon som kallades för Knappen, världens lägenhet.. Sjukt cool. Det var jag, Emelie och Sören som åkte dit och alla andra som var där var riktigt trevliga. Hade Dr Phil snack med en kille som hette Andreas(tror jag, många namn hela tiden).
Efter det så drog vi till Victoria på Kungsträdgården där Johnny och co var. Inte så jätte bra drag där men det var rätt skoj. Men åkte hem lite tidigare, kände att jag inte var på toppen humör. Orkade inte vänta på t centralen så fick åka till Gullmars och ta taxi därifrån, inte så långt så det var ju bra.
Igår sov jag ungefär hela dagen, var sjukt deppig och seg. Åkte till bror och co för att äta tacos, vilket var underbart gott men drog hem igen efter en och en halv timme.
Kollade på Bourne på tv, riktigt bra film.. Antagligen har man väl missat ettan och tvåan i helgen, synd.. Matt Damon är ju så mmm i dessa filmerna.
Nu får jag väl gå och handla mig lite frulle, sen åker jag och hämtar barnen i Huddinge.

GODMORGON GODMORGON

Det är väl inte riktigt helt okej idag men man mår som man förtjänar. Mycket trevlig kväll igår, det blev utgång tillsammans med Johnny och hans vänner. Gick till Laroy, lite roligt när man stod där så några tjejer kollade lite snett för jag var ju inte SÅ fin klädd som de var. Men sen kom Johnny (som redan var inne) så då fick jag gå före alla i kön. Ibland lyckas man så bra, vilket jag tycker är underbart. Så tjejerna blev nog lite chockade.
Sen var det ett långt samtal med D som idag ska avslutas tycker jag. Antar att han inte mår helt okej eftersom han skulle jobba fem timmar senare. Men jag saknar honom iallafall!!
Nu ska jag till Farsta för att möta upp Minna och co, ska väl bli lite shopping men jag är lite seg.
Skriver senare kanske. PUSSHAJ

JOBB

Donken ringde och jag fick jobbet!! Ska dit på tisdag på introduktionsutbildning, känns så sjukt bra.
Nu håller jag på att göra mig klar, ska hem till Joel :D
Ha en underbar fredag.

All my loving

Godmorgon. Vaknar upp till en sjukt bra sångröst av Jim Sturgess som är med Across the Universe. Emelie ringde och sa att hon var tvungen att jobba så att hon inte kunde gå på passet, efter jag avbokat så tänkte jag efter att jag kan ju träna ändå så det ska jag göra. Min bror är ju ändå hemma så jag kan åka till honom sen och slappa lite. Nu ska jag bara äta snabbt sen ska jag in till stan och byta Smillas mössa.
Tjohej


Jim Sturgess
Sök på Across the Universe


091001

Precis kommit hem. Var och tränade innan idag med Minna och Emelie. Tränade B.A.R, vilket var ett sjukt härligt träningspass. Jag köpte även ett månadskort så jag kan träna hur mycket jag vill så imorgon ska Emelie och jag träna Body pump på dagen sen klockan 18.00 blir det core med Minna.
Emelie och jag snackade om att gå på bio imorgon kväll tillsammans med Emelies pojkvän så vi får se vilken film det blir.
Nu kallar tvn och sen duschen!!

En vecka kvar!!

Vaknade av ett samtal från min käre moster. Hon berättade lite om jobb och tyckte synd om mig att jag inte har något att göra och det gör jag med!!
Har precis ätit, ska snart göra mig klar och åka iväg till Huddinge för att träna.
Drömde inatt att jag hade dödat någon, jag och Emelie! Det kändes lite läskigt för det är inte precis så att jag vill göra det i verkligheten men förstod ganska fort att jag drömde så det var skönt.

Nu är det bara en vecka kvar tills jag fyller 20år, tills Karin och Stephani kommer upp till Sthlm.
Underbart!!!


I know I'll be there at the end of the day..

RSS 2.0