Godnatt

Idag har jag bara tagit det lugnt. Efter att ha sovit någon timme så blev det till slut stor städning. Så nu ser här fint ut hemma. Sen kom en vän hem till mig en stund och sen cyklade jag till Elin. Man har ju inte cyklat på ett tag och fy vad jobbigt det var. Elin följde iallafall med mig till båten, där jag åt thai mat, sjukt gott!! Elins ragg var också där och då blev det ju självklart ett plus i kanten. Sen åkte vi hem till mig och nu har vi precis kollat klart på "The Hangover". Det är nog den sjukaste filmen någonsin, man slutar ju aldrig att skratta. Karin ligger nu och sover i min mammas säng, så söt så. Nu blir det nog sängdags för mig och Elin också. Så godnatt.


Ja då är frågan, hur mår man idag?

Faktiskt så är jag pigg, kunde absolut inte somna om och det var väldigt störigt. Sen är väl inte kroppen och huvudet på topp men det blir bättre senare.
Kvällen började hemma hos mig. Lyssnade på massa gamla låtar från 90-talet. Vi satte även igång Eurovision från 2000. När Mia får höra första låten så springer hon in från balkongen och vi startar vårt uppträde. Haha, jag och Mia kunde ungefär alla låtarna på hela skivan, vilket ändå var rätt sjukt eftersom man lyssnade på den när man var 11. Men kul var det. Sen efter det så drog vi till Babel, första gången jag var där och jag gillade stället skarpt. Men vid två började jag och Karin bli lite småtrötta så vi drog hem. Men först blev det stopp för lite nattamat. Riktigt gott.
Nu när jag vaknade så har jag märkt att jag knappt kan gå på min vänstra fot. Anledningen till det är att jag har ett pytte litet sår. Förstår inte riktigt hur det kan få min fot till att göra så ont.
Senare idag ska jag försöka träffa Sarah innan hon lämnar Sverige.
Men först ska jag bli trött och sova lite.

Bebbe!


Två år tillsammans idag. (Får väl vara likadan som alla andra med sina pojkvänner, haha) Gud vad tiden går fort. Detta är den första bilden jag såg på Love. Man kan väl inte mer än att bli förälskad? Som tur var så fick jag hem honom till mig.

Utgång idag?

Idag är jag verkligen sugen på att gå ut, men såklart eftersom jag är det så är ingen annan det. Ganska tråkigt! Men vad ska man göra? Får väl ta och fixa ihop något med mig själv. Nej men det löser sig. Jag har iallafall lite överskottsenergi och den energin ska jag ta ut på att städa. Hade mamma läst det nu så hade hon antagligen blivit jätteglad. Mamma ska iallafall sova borta i natt så jag ska försöka att styra upp något här hemma och då hoppas vi på att det blir bra.
See you later!
Jag har tröttnat på luggen lite.

Godmorgon

Hej hopp! Mamma väckte mig precis nu när hon gick. Har sovit riktigt dåligt i natt, men vet inte varför. Ringde till Vårdcentralen och frågade om det fanns något arbete men klart det fanns det inte. Tråkigt, för jag behöver pengarna men vad ska man göra.
Nu tänkte jag gå ut med hundarna, passa på när ingen annan är ute. Sen ska jag sova igen!
Igår blev det förresten inte Möllan, utan jag och Elin satt på dockan och snackade lite.
Ciao


Slumdog millionaire

Jag och Elin har precis sett filmen "Slumdog millionaire". Den var riktigt bra faktiskt.
Elle lämnade mig för en stund sen för att kolla en film med sin mamma. Får se vad vi ska hitta på sen.
Vill till Möllan men det är typ bara jag och E som vill det. Lite tråkigt, menmen vi lär ha skoj ändå.
Annars hittar vi säkert på något annat galet.


Stan


Nu ska jag till Element, där Elin jobbar och mysa lite med henne! Får se om det blir stan sen och kolla lite kläder.
Hörs sen!

Löpning

 

Nu har jag varit ute och sprungit med Ina. Är stolta över oss och därför får jag njuta av en härlig frukost.

Myskväll

Nu har jag precis kommit hem från en myskväll med Elin. Åkte till Ribban för att kolla lite på solnedgången och snacka skit. Sen körde vi lite rundor för att vi inte hade något annat att göra men härligt var det. Nu har man fått prata av sig lite och det känns alltid skönt.
Ska ringa till jobbet imorgon och höra ifall de behöver mig eller inte, antagligen gör de inte det för det knappt finns något att skriva in. För er som inte vet så jobbar jag just nu lite extra på Vårdcentralen, där min moster jobbar. Känner verkligen för att få en liten ledig dag imorgon, så man kan fixa lite annat.
Men nu blir det boken (Såld) och sängen. Godnatt


Elin, hemma hos henne.

Usch med blodprov


Ponken tyckte inte om att ta blodprov.

Veterinären

Nu har jag äntligen städat klart, iallafall plockat undan det som ska bort för det var väldigt mycket saker framme. Nu ska jag snart åka och hämta mamma för vi ska till veterinären med hundarna för de måste vaccineras. Hoppas på myskväll med Elin idag och även en löprunda.
Här kommer lite bilder från min och Elins lilla roadtrip i helgen, var i hennes sommarstuga och myste! 






Det blev lite blandat med påhitt, körde till stenbrottet med moppen(fyrhjuling). Vi körde även ner till sjön och myste. Under dagen var det lite tävlingar, jag och Elin kom fyra, inte sist iallafall. På hemvägen körde vi inom Höör och sa hej till Elins mamma och Pelle som campade.

Omstart

Nu lämnar jag gamla bloggen styyleby.blogg.se för att det är egentligen min och Emmies. Men min kära vän Emmie skriver aldrig där så då är det inte lika skoj. Men på den bloggen kan ni kolla alla gamla inlägg.
Här tänker jag enbart skriva vad som händer i mitt liv, bland vännerna, familjen och allt annat. Förhoppningsvis så blir det roligare till hösten att skriva, för jag hoppas ju på att komma in på skolan i Barcelona och då kan ni ju följa mig där.

Men nu tänkte jag inte skriva mer för jag måste verkligen städa innan mamma kommer hem igen! Men kommer kanske sen igen.

RSS 2.0