Youknowwho

Man blir ju bara så glad över att se Lindex reklamen och få höra låte Youknowwho - Puttin' on the ritz.
Nu kallar sängen, träning imorgon B.A.R (Ben, mage och rumpa) 12.45
Godnatt


You got me all, twisted and confused.. It's so you

Kom precis hem från Huddinge, ska nu sätta mig i soffan och kolla lite tv. Grey's börjar ju om en timme och det måste jag bara se.


Globen


Sista september

Godmorgon.
Vaknar av ett myspys samtal från Emelie, vi skulle egentligen träffas i stan idag på dagen men hon fick tid för att jobba idag. Sjukt bra för hennes del men nu har jag inget att göra, alla jobbar och det är jättetråkigt. Väntar på ett samtal från donken ifall jag får jobbet eller inte. Jag hoppas verkligen jag får det för då har jag saker att göra.
Funderar just nu på att gå ut och springa eller att gå till Fitness och träna. Det blir iallafall lugn träning idag för min träningsvärk i armarna är inte nådig.

Annars vid tre tiden ska jag hämta tjejerna från dagis/förskolan. Sen ska jag titta på Smilla när hon dansar idag.
Nej nu får jag göra något.
Tjohej

Vinter?

Döda armar och axlar har jag nu. Body pump är sjukt bra träning men man mår ju dåligt över att tänka på vilket träningsvärk man kommer ha imorgon.
Åt iallafall hos min kära bror och hans familj, det blev god kyckling med ris. Efter det tog jag bussen till Huddinge C och fick gå till Huddingehallen, lagom kallt kan man ju säga. Hösten eller rättare sagt vintern har nog kommit hit. Mamma sa att det t.o.m kunde snöa här i natt så vi får väl se. Hade varit lite mysigt förutom att jag inte har någon vinterjacka eller skor.
Nu ska jag in och duscha sen blir det nog nattinatti för min del.


Elicias coola strumpor, trots att de bott i Sthlm nu ett antal år så sviker de iallafall inte Mff.
Så nu har det gått över till tjejerna.


090929

Nu mår jag riktigt bra! Har fått shoppa lite vilket alltid känns underbart. Det blev svarta jeansleggings från Gina, inpackning från Nivea, body scrub och nagellack från Kicks sen även två lila mössor till barnen från H&M.
Mötet med jobbcoachen Pernilla gick riktigt bra, hon var mycket positiv och härlig att prata med.
Nu har jag precis pratat med Emma i telefon, alltid lika trevligt men idag blev det lite skitsnack eller egentligen inte skitsnack utan bara sanning. Behöver ju inte skriva om vad här utan ska dra upp det med personen. Annars snackade vi lite om Anna Anka, helt otrolig tjej som jag tror många tycker. Tror jag dör varje gång jag hör henne prata, hennes åsikter är ju absolut inte som mina(kanske inte som många andras heller) och dialekten är ju bara nedtryckande för Skåne, haha!
Lunchade även med min bror innan, det blev sushi.. som vanligt? Men riktigt gott.
Nu ska jag snart sticka till Huddinge för att äta hos min bror och hans familj, sen blir det träning med Emelie. Vi ska köra body pump men ska springa lite innan!

Just det, jag skulle ju berätta om läskiga dröm. Haha eller min bror tyckte inte den var så läskig men om han hade drömt det själv så hade han nog tyckt det. Den handlade iallafall om spöken. Jag vaknar upp (tror jag men drömmer fortfarande) och det är spöken överallt. De drar i mig och jag känner att det är sjut obehagligt. Försöker leta efter min telefon för att ringa någon men hittar inte den så jag är fast här i lägenheten. Till slut fattar jag att jag drömmer och försöker vakna men kan inte vakna. Jag försöker komma ut från lägenheten men går inte och då till slut vaknar jag helt!  Efter det fick jag gå runt i lägenheten i en kvart för att kolla så här inte var någon och så att jag inte skulle somna och börja drömma samma dröm igen. Nu sitter ni säkert och skrattar men det var inte kul alltså, speciellt inte om man är helt själv :(
Någon som kan tyda drömmar kan ju försöka göra det på min så jag får reda på vad den betyder? Haha
Nej nu ska jag måla nytt nagellack sen kila. PUSS


Jobbcoach

Nu har jag precis ätit frukost, gottit! Är egentligen lite stressad, ska till jobbcoachen nu kl 10 men måste ju hinna med att skriva lite här för min kära kusse tycker att jag skriver för lite.. så det får blir ändring för hennes skull.
Ska iaf nu till stan, fixa lite med cv och sådant skojigt sen ska jag försöka gå lite i stan och se om jag hittar något. Jag behöver lite ansiktsgrejer så måste väl snart hitta det innan det blir för akut.
Ikväll åker jag hem till min käre bror och hans familj, sen blir det träning med Emelie.
Måste berätta sen om min läskiga dröm i natt, fy vad jag inte tycker om att sova själv. Fick gå vaken i typ en kvart bara för att jag inte skulle somna och komma in i drömmen igen. Kändes sjukt verkligt, men berättar sen! Byeee


Kusse och jag hos Tove


Hold the pose

Freeze..

Freeze...

Hold the pose
A perfect picture
Just so i remember how you lookin tonight
Let it go,now the days gone,
Standing in the dark and we turn on the lights
Tonight we will deny
That time is passing by
It's leaving you and I to

freeze...
the moment,
its never been better
freeze...
all over
we won't last forever
you said that you're sorry
for pushing me, but then smiled when i opened my eyes
im gonna freeze the moment while we're together

Keep the peace
Bygones be gone
coming out the rain under the light that we've made
under here, were not so strong??
forgiving the feelings that we put up the rain??
Tonight we will deny
That time is passing by
It's leaving you and I to

freeze...
the moment,
its never been better
freeze...
all over
we won't last forever
you said that you're sorry
for pushing me, but then smiled when i opened my eyes
im gonna freeze the moment while we're together

Dont stop gotta know what you got, theres no second chances in life,
dont break it, gotta give what you take
when you....

freeze...
the moment,
its never been better
freeze...
all over
we won't last forever
freeze...
the moment,
its never been better
freeze...
all over
we won't last forever
you looked at me
with the truth in your eyes
and you said its okay you can go
i'm gonna
freeze...
this moment,
while we're together
freeze the moment.

Underbar låt som verkligen stämmer bra in just nu. Men allt kommer säkert gå tillbaka till det vanliga igen.
Denna helgen betydde verkligen mycket för mig.

Tillbaka i Stockholm

Sitter just nu i Johanneshov, har precis ätit och jag är så sjukt trött. Flög till Sthlm i morse kl 10, efter bara fem timmars sömn. Klockan två var jag på anställningsintervju på donken vilket gick bra, kändes så iallafall.
Lördagen blev helt underbar. Var först hemma hos Tove där det var så sjukt skoj, vid två tiden så åkte jag, Max och Karin till Buddha. Det var skoj men kom nog lite för sent eftersom det stängde en timme senare. Jag följde sen med Daniel och hans vän in på Breeze, trevligt men inte så bra musik. Det var iallafall kul att träffa Daniel eftersom det var ett tag sen. Vid halv sex tiden så stack jag hem, där min lilla Karin låg och sov.
Igår sov jag ungefär hela dagen, men på kvällen så åkte jag och Karin hem till Max. Han bjöd på en sjukt god middag och det tackar man ju aldrig nej till. Efter det gick jag, K och mamma på bio och såg "Flickan som lekte med elden". Riktigt bra, men kan inte bestämma mig för om ettan eller denna var bäst. Sen blev det hemfärd och snabb packning och efter det drog vi till Max igen där Morgan också var. Stack in till stan och åt lite onyttigt, sedan sa vi hejdå till Max som ska åka till Canada i ett år, sjukt sorgligt även ifall jag ändå är här i Stockholm. Lite närmare hem till skillnad från Canada.

När jag gick och la mig innan för att vila lite så kände en sjukt stor hemlängtan även ifall jag precis kom hit. Hade riktigt skoj hela helgen och det kändes sorgligt att lämna alla igen, för de är ju mina bästa! Nu känns det lite bättre iallafall men vet att jag kommer sakna några få personer sjukt mycket. Men de får ju komma upp och hälsa på istället och jag kommer säkert ner igen snart.

I looove it

Utgång igår, fy vad skoj jag hade. Var först hos Linda, sen skulle vi till Hipp men kön var enorm så jag och Karin gick till Barcelona, mindre skoj där så vi gick vidare till Gökboet. Jimmy, Phille, Niclas, Tim, Emil mfl var där och det var mycket trevligt. Tyvärr missade jag ett trappsteg(eller två) så Sofie flög i golvet ganska fort, haha! Men roligt var det. Sen efter det skulle vi till Inkonst men där var också en jäkla kö så jag försvann över till andra och gick in på Kb med Niclas och Tim. Mycket trevligt där inne.
Idag blir det fest igen, för vi ska fira TOVIS :D Jag hoppas på utgång sen igen, vill ju passa på nu när jag är hemma. Får väl berätta mer om detta imorgon. Ha en underbar kväll och hoppas ni får lika kul som jag ska ha det. PUSS

Freeze

Dålig uppdatering. Är just nu i Malmö och då händer det ju massvis med saker! Var i Skåre i onsdags med Karin, Jimmy, Philip, Morgan och Max. Vi lagade mat och drack lite god dricka. Självklart hade vi en superduper kväll som vi alltid har tillsammans. Igår var jag med mamma på IKEA för att handla hennes möbler som hon tjatat om i tusen år. Sen sökte jag även lite jobb på internet och vips så var det någon som ringde, så på måndag är det anställningsintervju för min del! På kvällen kom Karin hit, vi åt lite naturgodis och sen gick vi en promenad. Vi hälsade även på Elin.
Nu har jag ätit frukost och varit ute med Love. Det är en riktigt härlig höstdag idag. Idag hoppas jag på att kunna hinna träna och sola, sen ska jag ner till Vellinge för att bygga på naglarna och sen får vi se vad kvällen har att erbjuda, några tips?


Jordin Sparks - Freeze

Hold the pose
A perfect picture


TISDAG

Träning igår!! Jag och Ellen gick en rask promenad i ungefär en timme, sen kom vi hem och då körde vi bästa styrkepasset någonsin här hemma, haha.
På morgonen så tvättade vi, eller jag fick fortsätta eftersom Ellen skulle jobba.
Nu kunde jag inte sova längre, så jag gick upp och joinade Ellen framför tvn. Ska åka till Huddinge senare för att gå på core pass med Emelie..
Hörs senare kanske


Bästa någonsin
"Nu bor vi ju vid Hammarbyhöjden, ska vi då börjar heja på Hammarby istället?"


David Guetta - Sexy Bitch

She's nothing like a girl you've ever seen before
Nothing you can compare to your neighborhood hoe
I'm tryna find the words to describe this girl without being disrespectful
The way that booty movin I can't take no more
Had to stop what I'm doin so I can pull up close
I'm tryna find the words to describe this girl without being disrespectful


Träning!

Nu ska jag ut och leta efter Fitness 24 seven, vet att det ska ligga borta vid Hammarbyhöjden så får gå dit och se om jag hittar något. Annars blir det en lång rask promenad för mig idag.
Byebye

Asha Ali - The time is now ( Från Saab reklamen)


Myskväll, fast Ellenbellen sussar redan

Idag har jag typ inte gjort så mycket, kollat runt på internet efter jobb men det ser tomt ut på det fronten. Åkte iallafall till Huddinge för att hämta upp mina små favoriter Smilla och Elicia. Det blev plättar för hela slanten när vi kom hem och gott var det. Efter det, när Minna kom hem så drog jag tillbaka hem till Ellen.
Nu sitter vi och kollar på Mitt super-ex men Ellen sover typ eller säger att hon "blundar", haha. Vi båda två är sjukt trötta men vi laddar upp tills imorgon då får vi se vad lördagen har att bjuda på. Jag ska iallafall försöka sova så länge som möjligt så jag är pigg.
Jag har bestämt idag att jag ska stanna här på min födelsedag. Mina två kära vänner Karin och Stephani ska komma upp vilket ska bli super roligt. På min födelsedag kommer också Amanda upp igen så det blir en riktigt bra helg.
Ha en underbar kväll. Puss

Bio

Var hemma hos min bror idag och åt middag, man får ju leva billigt men det är alltid lika mysigt att åka dit och träffa barnen.
Jag och Emelie snackade om att gå på bio så det gjorde vi tillsammans med min svägerska Minna. Vi såg The ugly truth och det var riktigt rolig.
Nu har jag kommit hem till Ellen och vi myser lite med musik.
Nu är det snart helg och det gillar vi. Vi får väl se vad helgen har att bjuda på, något bra säkert!


Två favoritlåtar för dagen är Natasha Bedingfield - Pocketful of sunshine och Pussycat dolls - Halo.


Stockholm

Hänger fortfarande här i stora staden och jag gillar det. Har varit duktig nu denna veckan som gått, sökt många jobb, skrivit in mig på arbetsförmedlingen och även levt livet, som man ska göra! I lördags var vi ute i Stockholm. Jag och Ellen startade här hemma, sen mötte vi upp Texas och Tommi. På vägen till något ute ställe vid Gamla stan så mötte vi också Em och Sara. Det var trevligt där inne men sen fick jag fnatt och skulle möta upp Olle, för det var hans födelsedag. Tog mig till Stureplan där de hängde och träffade på Marcus. Ellen och co kom sen också och vi gick in på Sturecompagniet.
Kvällen slutade som vanligt på donken.. Hade sjukt ont i fötterna så skorna åkte av men jag var zombie dagen efter. Kunde verkligen inte gå normalt på fötterna, haha. Men skoj var det, och nu längtar jag till på lördag!!
Seeee yaa

Framme om en halvtimme

Sitter på tåget just nu! Sov de tre första timmarna så det var riktigt skönt, nu har jag ätit en räkmacka och druckit varm choklad, mumma. Efter att jag kommit fram till Stockholm så ska jag ta gröna linjen mot Skarpnäck sen hoppar jag av efter Gullmarsplan men kommer inte ihåg vad stationen hette. Ellen och Amanda måste komma och möta mig för att min väska väger ton, plus att jag har med mig en vit väska med skor(man kan ju aldrig bestämma sig, sen vet jag ju inte hur länge jag stannar), sen har jag också min dator och handväska. Bara jag överlever tunnelbanan så är det okej.
Idag får vi se vad som hittas på, tror inte vi kommer göra så mycket. Imorgon ska iallafall jag och Ellen gå ut och lämna CV. Vet inte heller om det kommer finnas internet i lägenheten, annars skriver jag när jag är hos min bror.
PUSS


Sunds student 09


Båstad

Väntar på att Cookie ska komma hem igen efter sin lilla fika, då ska vi upp till Båstad. Självklart ett besök på Picasso. Vi ska även till Vetrinären och till tanten för att hämta lite grejer. Nu har jag börjat packa för fullt och gud vad jag längtar till Stockholm.
Fick iallafall svar på Barcelona idag, JAG KOM IN!! Men nu vet jag inte vad jag vill göra, om jag vill till Barcelona. Först och främst Stockholm. Sen får vi kolla efter det, roligt att jag kom in iallafall.


Morgonpromenix

Nu har jag precis varit ute och gått med Love. Gick ungefär i 45 min, rask takt så det kändes skönt. Nu sitter jag och äter frukost, fil med müsli blev det.
Mamma och jag ska snart gå och handla. Vi ska hinna äta innan min moster och morbror kommer hit. De ska ge en liten present till mamma eftersom hon fyllt år.
Jag kommer behöva städa sen så att jag kan tvätta mina kläder tills jag ska åka på tisdag. Ska bli sjukt skoj att åka iväg och träffa Ellen. Trodde först inte att jag skulle hinna träffa Amanda men en stund gör jag och då blev jag ännu gladare. Hoppas verkligen på att jag ska få ett jobb i Stockholm, vill verkligen!!
Ha en mysig dag.

Unusual you



You got me all, twisted and confused.
Didn't anyone tell you, you're supposed to
break my heart, I expect you to, so why havent you?


I Love Stockholm

Stockholm var helt underbart. Nu har jag fått nya planer och det är att söka jobb i Stockholm. För om jag ska bo i Sverige så ska jag bo i Stockholm. Nu har ju även Ellen och Amanda flyttat upp så det kan bli värsta röjet.
Igår myspyste jag hos Elin sen i onsdags så hade vi spelkväll i Skåre, riktigt kul. Det var jag, Karin, Morgan, Max och Philip. Jimmy var där även en liten stund.
Nu ska jag göra mig klar för att snart åka till Elins café och lämna hennes nycklar.
Byebye

RSS 2.0