Sista november, tiden går fort!?!

Nu är det dags för jobb igen, 19-01 på donken. Jobbade ju i lördagsnatt och kom hem till en lagom full Amanda, haha! Men mysigt att få komma hem till Love. Söta Nawal körde mig hem, så himla snällt och det var så skönt.
Igår blev det mysdag med Amanda.. Pizza, chips, cola och Troja. Kunde inte bli mycket bättre.
Idag har vi sovit för länge.. Åkte sen in till stan för att köpa kuddar till mitt nya boende och då köpte jag även lite hundgodis till Love.
Nu måste jag kila till jobb. Hörs!
Imorgon flyttar jag till Årstaberg till Dennis, yees :D

Stockholm

Nu har jag varit i Malmö i typ två hela dagar. Tåget går 11.14 och denna gången är jag faktiskt glad över att åka upp igen, antagligen för att Love ska med. Sen flyttar jag ju på tisdag så nu kommer december vara så bra!
Jag har för mycket packning iaf men Amanda kommer och möter mig som tur är.
Igår blev det idol tittande med Caroline och Louise. Mariette åkte ut som jag ville, men de är ju grymma allihopa men någon måste ju gå tyvärr. Erik ska iallafall vinna sen Tove tvåa. Hade varit skoj att se finalen i Stockholm, får se om jag kan få tag i någon biljett och någon som vill gå med mig, haha!
Nej nu måste jag snabba mig, taxin kommer om en halvtimme.
See you later :)


Tjolahopptjolahejsansaa hej tommy.. ska vi ut och bada?



Jobbat för fullt och mina fötter säga nej till att röra på sig. Har iaf tjänat bra med pengar, wie!
Denna veckan är supderduperbra. Imorgon är det personalfest och jag ska först till Mikaela och dricka lite. Sen på tisdag ska jag bara slappa och packa lite. Sen på onsdagen så är det först jobb på Ica, sen kl 21.00 flyger jag till kära Malmoe, men stannar dock bara till lördagmorgon. Tyvärr mina älsklingar ;). Men det bästa av allt är att jag inte behöver gråta när jag lämnar Malmö för jag får med mig den bästa av de bästaste.. MIN LOVE!!! Äntligen ska han få flytta upp till mig och bo med mig.
Hoppas på att få träffa så många som möjligt.
Nu har jag egentligen inte skrivit något vettigt.
Eller jo, på väg till jobb i morse så när jag gick av vid Gärdet så ser jag en tjej, kanske tolv år gammal, som går tillsammans med sina föräldrar eller rättare sagt de håller om henne för att hon är så sjukt full. Stora systern gick bredvid, spik nykter.. Men usch vad det kändes hemskt. Vet att mamma någon gång fått ta hand om mig men att verkligen se en sådan ung tjej var hemskt. Och kl var 06.35, då undrar jag lite var hon varit tills dess.

Ungefär så har min stora dag sätt ut.
Hoppas på att min kära Karin ger mig rejält med massage när jag kommer hem ;)

Förresten.. Köp EMD's nya julskiva.. finns enbart på ica.. ger pengar till childhood.. JA GUD VAD JAG HÖR DENNA VARJE DAG VARJE MINUT. Se till att köp den så de blir tysta.

Nu ska jag mysa med min bror framför tvn, han ska se någon knäpp serie.. haha
Nej jag vet, inget roligt inlägg men ibland är det kul att läsa lite flummflumm också, tror Karin ler lite nu iaf ;)
Gokväll

Paradise

Har ju missat de tre första avsnitten av Paradise Hotel. Men har precis sett klart alla tre på tv6 play.
Jag tycker absolut inte om Karolin och Franscesca, de kan sticka och brinna. För de mobbas, är avundsjuka och har konstiga åsikter. De tycker att Catja är för mycket med killarna. Man förstår ju varför, för det första så snackar K och F skit, F suger på att köra något "spel" för hon vill inte att Stefan ska ut och det bölar hon över. Hon frågar Andreas om det verkligen inte finns någon annan som han kan kasta ut, snälla!
Tyvärr är ju danska Paradise Hotel mycket bättre, de är roligare, kör mer taktik, roligt festande och mer tjaffs. Medans svenskar är tråkiga, snackar skit, bölar.. Visst nu är det i början, så det blir säkert bättre. Men gud vad jag saknar Paradise (danska) från i somras, det var så bra.
Den som är lätt coolast i Paradise Hotel nu är ju Jackie. Jag tror hon verkar vara jäkligt dum men innerst inne är hon nog smart. Vi får se hur hon väljer. Annars är ju Greta också rätt cool, mest för att hon kommer från Lund och att hon bara är sig själv. Sen hatar jag allt snack om att folk inte förstår hur Jackie kan ha sex i tv blablabla. Anledningen till att många kollar på det är ju på grund av att sådana saker händer. Man kollar inte på Paradise, Big Brother och andra program för att det ska vara ordentligt och trevligt, utan för att sjuka saker kan hända.

Nej nu säger jag godnatt.


Pig flu

Att vara sjuk är faktiskt en bra anledning till varför man inte bloggat.
Första dagen på Ica i måndags och allt kändes toppen. Alla var hur trevliga som helst speciellt i min grupp!
Tråkigt nog så kände jag mig redan kass första dagen, alltså hälsan. Andra dagen och då väl invigning. Hade fixat allt så jag bytt tid med Fredrica på donken så jag kunde få vara med på invigningen men nej, sitter på bussen.. fem min kvar och jag mår verkligen jättedåligt. Klockan var ändå typ halv två så jag borde mått bättre eftersom jag varit uppe några timmar och även krängt alvedon. Jag ringde Hanna på jobb och sa att jag mådde jättedåligt. Då tyckte hon det var bättre att jag blev frisk så jag åkte hem igen. Försökte ringa vårdcentralen men de tog inte emot några telefonsamtal, ganska kasst eftersom många ringer antagligen nu istället pga svininfluensan. Så jag jävlades lite och gick dit. "Hej, jag mår jättedåligt och vill ha ett läkarintyg", "Okej vad tror du att du har?", "Kanske svininfluensan, fast jag har inte så hög feber", "Då vill vi inte ha dig här, man behöver inte ha hög feber för att ha svininfluensa och läkarintyg får du fixa genom din egen läkare", "Hmm okej, hejdå!!" Så ja, det var trevligt att bli utslängd från vårdcentralen också.
Men usch vad trött jag varit dessa dagarna, bara sovit hela tiden. Känns som jag aldrig kommer till toppen igen.

Det är iallafall 100 % säkert på att jag flyttar nu, så flyttar den 1 dec och jag längtar.
Måste bara fixa resa ner till Malmö så jag kan hämta min Lovieboy och massa grejer till lägenheten. Jag är så lycklig, så om en vecka är jag i Malmö igen gott folk. Tyvärr bara i tre dagar, men bättre än ingenting alls.
Jag har iallafall redan planerat ett möte med min käre Louisefis och vi ska till IKEA.
Nu får jag väl sova igen eller nått. Godnatt och hej.


Whatcha say

Dålig uppdatering, I know. Jag har haft en höjdarvecka och jag orkar inte berätta om den, så ni får vara nyfikna (eller något). Jag har iaf idag varit på anställningsintervju och fått deltidsjobb på Ica Kvantum, grattis till mig. Gick hur snabbt som helst och det tackar jag personalansvarige Hanna för. Synd bara att det inte blev heltid, men hon lovade att försöka fixa så mycket tider till mig som möjligt senare. Nu är det jobbiga bara att säga till donken. Tur bara att jag fick reda på det innan det nya schemat var klart. Så får ringa Guven imorgon och berätta, men lite halvt nervöst kan jag ju säga eller egentligen riktigt sjukt mycket nervöst. Men det går säkert bra, eller vad tycker ni?
Imorgon ska jag lämna och hämta barnen, får se vad jag gör under dagen.
Men gud jag är så glad, ska antagligen flytta!! Eller jag ska flytta men ska bara få det helt klart..
Äsch nu känns det här lite flummigt, men jag gillar det.

Men om jag flyttar så betyder det att min älskling får komma upp. Kan man bli lyckligare? Jo självklart när han väl är här med mig så är jag lyckligast.


Jag och min finaste ängel.


2 nov

Mindre än fyra timmar kvar tills jag är på tåget mot Malmö.
Hade velat hinna åka upp till pappa också och hälsa på, men det får bli en (hel)helg längre fram i tiden.
Pratade även med farmor idag och tackade för pengarna. Har inte träffat henne sedan studenten och innan de har jag inte träffat på henne på hur länge som helst så det kändes lite konstigt att prata med henne. Men trevligt!

Försov mig lite i morse eftersom jag jobbade till ett i natt. Jäkla massa skrikande från aik fansen, förstår ju varför men man behöver inte överdriva. Såg hur många som helst så var hur fulla som helst och en person låg och spydde utanför Mcdonalds, inte så fräscht speciellt inte om man är 40+. Men det var inte det jag skulle berätta utan jag då snabbar mig jättemycket i morse för jag har ungefär en halvtimme på mig. Går ner till pendeln med min tjocka resväska m.m. Svettigt värre. När jag väl är vid pendeln så ringer Mcdonalds. Ska ju jobba kl 11 så var stressad för jag skulle låsa in väskan på centralen, så hoppades på att de inte skulle be mig komma in tidigare. Men då säger tjejen som jag pratar med att jag kan vara ledig om jag vill, okej? Så hon menar att jag snabbar mig hela morgonen och hon ringer en timme innan, då när jag är på väg, och säger att jag kan vara ledig. Att jag hade kunnat sova i morse och ta det lugnt men nej. Eftersom jag redan var på väg så bestämde jag mig att åka till Amanda och Ellen. Så nu sitter jag här och väntar på att tiden ska gå.
Tycker iallafall att donken kunde sagt detta igår eller att ringa tidigare.

Är mycket trött nu men ska försöka att inte sova innan resan, för då kan jag sova på tåget sen.
Längtar så mycket efter Love. Han ska följa med mamma och hämta mig, kanske Karin också. Så mysigt!!

Kanske blir dålig uppdatering i veckan,
Hejsvej!!

Grattis Daniel =)

RSS 2.0