2009


Kräftskivan på stortorget 2009 med Emma.

Ja nu är det inte många timmar kvar på det kära året 2009.
Kan ju säga att det har varit ett sjukt bra år, speciellt sommaren tillsammans med Karin, Louise och Elin. Det rätta ordet för oss fyra tillsammans är OSLAGBART. Tror de andra tre instämmer där också.
Sen vad har mer hänt i år... Studenten, underbart!! Var även på Costa tillsammans med Apelrydarna, flytt till Sthlm och nu orkar jag inte rabbla upp mer för då måste jag fortsätta med alla små saker.
Jag hoppas iallafall att år 2010 också ska bli bra, kanske ännu bättre. Jag kommer iallafall inleda året med att åka ner till mitt kära Malmö. Ska bara boka resa också.. men kommer antaglien 6 eller 7..
Nu sitter jag här och har precis ätit min förrätt, som vissa vet så ska jag ju jobba i natt så försöker att inte se detta som nyårsafton. Nawal har iallafall lovat att komma tidigare till jobb så vi kan fira nyår tillsammans! Så är inte helt ensam, även ifall det känns lite konstigt nu när Dennis gör sig värsta i ordning och jag sitter här i mjukis. Men som jag sagt till folket, JAG TJÄNAR..NI SLÖSAR!! Det känns iallafall bra.
Nu önskar jag alla ett forsatt gott slut och ett gott nytt år.
Tänker på er mina kära vänner och min kära familj. Jag älskar er

Break my heart

Åh vad jag är trött. Jag jobbar hela tiden känns det som. Men idag har jag iallafall en ledig kväll. Idag har jag tvättat och varit inne i stan med Love, där jag handlat mat till honom.
Nu väntar jag på min mat och sen ska jag bara chilla framför tvn, underbart!!!


Somehow i cant forget you


Jag och Love på julafton

Nu är julen över och oj vad fort det gick. Mamma kom upp i tisdags och då åkte jag till min käre bror. Jobbade den 23 och juldagen, var lite segt men det funkade. På julafton blev det både pulkaåkning, wii spelande, god mat, perfekta julklappar och massa mys.

Igår åkte mamma hem och jag gick ut med Mickan, hennes pojkvän och två kompisar till henne. Mickan och David(pojkvännen) drog till ett ställe och jag, Stefan och Krille drog in till stan. Vi gick nog runt i en timme för att hitta ett ställe som passade oss. Men kul var det.

Nu ska jag snart åka och jobba. Var innan i Årsta, där jag solade, handlade och åt sushi. Mumma.

Det okända.

Jobbat nu hela helgen, känns bra. På lördagen var det sjukt mycket att göra men det var skoj. Jag har annars inte gjort något speciellt. Kollar just nu på det okända, läskigt men helt underbart skoj.
White chicks börjar nu om tio min men tror jag hinner somna innan det, annars är det ju ett program till med det okända. Imorgon ska jag in till stan och handla det sista inför julen. Antagligen följer Mickan med mig in och det ska bli skoj att träffa henne.
Nu orkar jag inte skriva mer, godnatt. 


Såhär mycket snö är det utanför mitt jobb.
Stora högar med snö på sidorna av vägarna, så ni kan ju ana hur mycket det snöat här.


Julgran


Vår fina gran och lilla Love


Meet me halfway

Igår jobbade jag på ica. Tog vaccinet kl 10 när jag kom dit och under dagen var allting rätt lugnt. Men sen när jag skulle ta mig hem vid 19.30 så började jag må dåligt. Kände hur frossan kom och att jag tyckte synd om mig själv(som jag alltid gör när jag är sjuk, haha). Så jag förtjänade lite bk mat tyckte jag. När jag väl kom hem och hade käkat maten så låg jag typ bara i soffan hela kvällen. Kollade på The perfect man med Hillary Duff, så det fick mig att må lite bättre.
Sen somnade jag tydligen för jag vaknade när Dennis kom hem på natten(Love skällde ju). Men då hade jag för ont för att röra mig. Kändes verkligen som en influensa.

Vaknade kl 15 idag, ganska knäppt och jobbigt för jag tyckte synd om Love. Gick ut med honom snabbt och det har ju förresten inte slutat snöa heller så Love kan ju knappt gå i snön, haha. Det ser lite roligt ut menmen.
Nu har jag käkat riskakor till frukost och jag vill åka till Ikea. Men vet inte om jag orkar, antagligen kommer jag göra det ändå. Så skriver sen och säger vad jag köpt för roligt.

Förresten så köpte Dennis gran till oss igår, fick ett sms där han skrev "Jag köpte en silvergran, den bästa han hade på torget!!" Haha, lite gulligt. Det är iallafall tur att han inte är sån tråkis.


Snömys

Idag var jag ledig, skönt! Åkte till donken vid 14, för att träffa Nawal då hon slutade. Vi åkte in till stan och fikade. Satt där nog en timme, men hur mysigt som helst. Innan det så gick vi till BR och jag köpte leksaker till barnen i julklapp. Träffade även Nawals två kompisar.
Sen vid 18 så kände jag att jag blev lite seg i kroppen och då var det dags att åka hem till Lovi.
Jag och Dennis fick fnatt och gick för att handla gran, men de stängde precis när vi kom dit så vi får göra det på torsdag istället. Dennis hittade iallafall några julkulor på ica, sen har vi lite glitter hemma så vi ska nog få julstämning. Nu när det snöat hela dagen också så kan det ju inte bli bättre. Det kanske är 15-20 cm eller nått. Love kan nästan gömma sig.
Nu blir det nattinatti, ska ta vaccinsprutan imorgon på jobb. Lite nervöst kan jag ju säga.
Förresten var Daniel da silva och handlade hos mig på donken igår. Man är fortfarande chockad över att se kändisar så hela tiden, haha.



Love i morse, när det bara hade snöat lite.


Remedy

Dålig uppdatering, jag vet! Nu har det iallafall snöat två gånger här i Stockholm. Det hann försvinna natten till söndagen men idag är det ny snö igen och det gillar jag verkligen. Sen älskar Love det.
Igår jobbade jag på donken, 18-23.. Fick gå tidigare skulle egentligen jobbat till 01 så det var skönt. Men idag ska jag in två timmar tidigare så jobbar 17-02, kan bli lite segt för fötterna men skönt att man får en timmes rast.

Nu två dagar i rad har jag varit på syhumör. Önskade att jag hade min älskade symaskin här uppe och min fina provdocka som jag fick av mina vänner i studentpresent. Men det tar väl ett tag innan jag får upp det här.
Nu vill jag bara ha min lön så jag kan ha koll på hur mycket pengar jag får!! Vet inte om den kommer denna månaden eller nästa. Jag får väl ringa och höra!

Nej nu ska jag och Love ut och leka i snön.

Så länge vi båda andas

Nu har jag läst ut twilight trean, så jäkla bra. Tog mig en och en halv vecka! Kan verkligen tipsa om den boken, ni kommer vara fast. Kom ihåg när jag läste baksidan första gången så stod det "Beroendeframkallande", yeah right tänkte jag men rätt hade hon verkligen som skrev det.
Nu ska jag bara hitta fyran och sen ska jag köpa twilight boken ur Edwards perspektiv, men den kommer inte förän om jättelänge, så jag får inte läsa fyran så fort. Sen vill jag att det ska komma fler, eller typ hundra böcker till. Hon skriver så bra och allting är så sjukt bra. Aja, förälskad som ni hör?
Förresten så såg jag min svenska Robert Pattinson i måndags, så snygg! Som jag sagt till Karin så har jag nu två att välja mellan iaf istället för en. haha! Nej men hans ögon, ja tyvärr bor man i en större stad nu än innan så lär vara svårt att hitta honom igen. Men jag ska och då ska jag se om jag drömde ;).
Inatt mådde jag inte alls bra så jag fick sjukanmäla mig i morse. Tråkigt jag som ändå gått och lagt mig i tid och allt men nej. Så jag har stannat hemma med Love, passade på att tvätta också.

Elin ringde mig innan och överraskade mig och sa att hon var påväg till Sthlm, fast hon åker hem imorgon igen men vi ska ändå hinna träffas har vi sagt :)
Nu kollar jag oskyldigt dömd.

Godnatt söta ni!

Var förresten på IKEA igår och då handlade jag stekpanna, kastruller, ljus, handduk till Love, bestick, glas, glitter till vår gran som vi ska köpa och lite annat. Skulle handla julkulor också och hade hittat jättefina, men tror ni inte att dumma jag glömmer dem.


Let me sign

Nu blir det stan för att handla julklappar!! Men hade kanske varit positivt att veta vad jag ska köpa, haha.
Ikväll ska jag jobba på donken, 19.45 till 02.00.


Jag och Love.


Eclipse

Nu har jag flyttat in och allt i Årstaberg. Trivs grymt bra och det känns skönt att sova i en riktigt säng. Har jobbat hela helgen, har varit lite segt men skönt med pengar. Det enda som är jobbigt är att gå upp på morgonen. Att ställa klockan på 05.30 en söndagmorgon är inte en höjdare.
Har ju varit extremt dålig på uppdateringen och jag kommer inte orka skriva om "allt som hänt", eftersom det ändå inte har hänt något intressant precis.
Kom nyss hem från Amanda och Ellen, kollade på Jakten på lycka med Will Smith som är helt fantastisk. Nu tänkte jag gå och lägga mig i sängen och läsa min underbara bok. Twilight trean, som heter Ljudet av ditt hjärta eller då Eclipse på engelska. Kan inte sluta läsa den, nästan så jag missar att gå av tåget eftersom den är så bra! Har redan läst mer än halva på en vecka och det är grymt för att vara mig.
Men eftersom det handlar om Edward så förstår man ju, han är ju så het! Trots att man inte ser honom på bild eller nått så hans personlighet i boken. Ge mig en vampyr säger jag bara, eller bara honom..
Godnatt


RSS 2.0