Hejdå Stockholm!

Nu är jag hemma hos min bror, fastän han inte är här. Har ätit med Minna, Smilla och Elicia.. Just precis så slutade vi spela wii och jag längtar tills kl blir 21 så jag kan få se Johan Falk.
Idag var det sista dagen på Ica, skönt men lite sorgligt. På Mcdonalds behöver jag inte ens jobba mer, hur skönt som helst men även där lite sorgligt men vet om att jag kommer ha kontakt med alla ändå.

Vet inte ens om jag ska skrivit det, men ja som ni förstår nu så ska jag bli Malmöit igen. Jag åker faktiskt imorgon och jag är så glad. Det enda jobbigt är att jag ska köra ner till Malmö. Jag har så mycket saker att det inte kommer gå att åka tåg med allt så får hyra en bil som jag sen kan lämna i Malmö. Ska ringa till Avis(företaget som hyr ut) imorgonbitti och fråga om jag får hämta den tidigare.

Men nu ska jag mysa med barnen och säga godnatt.
PUSS! Ha telefonen nära så jag kan slå en pling imorgon, tar med mig headsetet ;).


Du är lite halvt borta, kommer du tillbaka?

Nu ska jag till min bror och mysa. Först hämta barnen på dagis/förskola, de kommer nog bli lite överraskade. Skriver senare om mina RIKTIGT goda nyheter.
Ses!

Grattis storebror..

Skåningen har kommit tillbaka.



Jag är uppe i Stockholm och jag längtar hem!
Haft en helt underbar helg tillsammans med mina bästa vänner och min familj. Tillsammans så slår ni allt, det hoppas jag att ni vet.
Nu imorgon och på torsdag kommer att vara två tuffa dagar för mig, jag lovar att jag ska berätta sen. Men det är iallafall underbart och jag ser framemot det så mycket. Planerna framöver är redan klara kan jag säga.

Jag kan säga iallafall att MALMÖ är bäst, trodde aldrig jag skulle säga det.

Skåne!!

Nu befinner jag mig i osby, på tåget. Har sovit hela resan, skönt. Dumma jag som försov mig i morse, vaknade 06.40 då jag skulle ta pendeln. Men som tur var så var inte nästa pendel för mycket försenad så jag kom tio min innan. Även ifall jag sovit nu så måste jag nog sova en stund innan jag åker till Vellinge eller vart det nu är vi ska vara ikväll. Det blir iallafall ost och vin för alla tjejerna, mycket trevligt.
Sen får vi se vad resten av helgen bjuder på, säkerligen sjukt roliga saker.
Nu har jag inget vettigt att skriva, bara att jag ska njuta som fan av att vara ledig.. vilket jag inte är mycket nu.

RSS 2.0